Δήλωσε τώρα συμμετοχή στα StartupEuropeAwards 2017

Είσαι η καλύτερη ελληνική startup;

Θέλεις Ευρωπαϊκή αναγνώριση για την startup σου;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στα StartupEuropeAwards 2017

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται και στην Ελλάδα τα StartupEuropeAwards. Ο συγκεκριμένος θεσμός ξεκίνησε το 2016 με την υποστήριξη και την προώθηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων startupsτης Ευρώπης.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία φέτος με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την OECON GROUP, το Youth Entrepreneurship Club και τον Συνεργατικό χώρο POM πρόκειται να αναδείξουν για το 2017 τις καλύτερες ελληνικές startupsσε 18 κατηγορίες. Οι νικήτριες stratups εκτός της δυνατότητάς τους να διαγωνιστούν στον τελικό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις αρχές του 2018 στις Βρυξέλλες, κερδίζουν τα εξής:

– Ευρωπαϊκή προβολή μέσω των media partners καιτων social media partners των Startup Europe Awards

– Ψηφιακό δίπλωμα όπου πιστοποιεί την επιτυχία της startup στην κατηγορία της

– Τη δυνατότητα να επιλεγούν ως μια από τις καλύτερες startups που θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες και θα κερδίσουν ένα mentoring programme.

Εάν πιστεύετε και εσείς ότι έχετε μια καινοτόμα startupη οποία ξεχωρίζει για την ιδέα και την πρωτοτυπία της μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ μέχρι 01/12/2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *