Διεθνής Έκθεση Χειροτεχνίας στα Πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου Craft Hub

Η Διεθνής Έκθεση Χειροτεχνίας “CRAFTHUB Investigating Craft practices across Europe” ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας πίσω έναν χαρμόσυνο πολιτιστικό απολογισμό! 

Η πόλη κατά την διάρκεια του δεκαπενταήμερου 7-21 Ιουνίου είχε την ευκαιρία να γεμίσει με δημιουργικότητα και αγάπη για την τέχνη. Συλλογικά οι εκδηλώσεις έγιναν η αφετηρία μιας συναρπαστικής εμπειρίας για 1600 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα φανταστικά έργα χειροτεχνών από κάθε γωνιά της Ευρώπης και να εμπνευστούν από τις μοναδικές τεχνικές και δεξιότητες που παρουσιάστηκαν. 

Η ΟECON Group, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου crafthubeu, δίνει το βήμα για την προώθηση του πολιτισμού και της δημιουργικότητας που πηγάζουν από τις τέχνες και τις χειροτεχνίες, καθιστώντας την Διεθνής Έκθεση τον ιδανικό χώρο για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν αυτήν την εξαιρετική πορεία. Η συμμετοχή σας και η αφοσίωσή σας ήταν ανεκτίμητες, καθώς συνέβαλαν στη δημιουργία ενός μοναδικού περιβάλλοντος που προώθησε την ευρωπαϊκή τέχνη και χειροτεχνία

 Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Βασίλη Καρκατσέλη και την Ευανθία Σταύρου για την επιμέλεια της έκθεσης, καθώς και τον Πολυχώρο Πολιτισμού Ισλαχανέ για την φιλοξενία τους  στον πανέμορφο αυτό χώρο.

Την παραγωγή της έκθεσης  ανέλαβαν η CUBE Ngo και το CrafTopia Hub. H έκθεση τέθηκε υπό την αιγίδα του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing του Νομού Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  

Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά σε μελλοντικές εκδηλώσεις του Craft Hub, όπου η τέχνη και η χειροτεχνία θα συνεχίσουν να μας εμπνέουν και να μας συναρπάζουν.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες δημιουργικές περιπέτειες! https://www.crafthub.eu/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *