Συναρπαστικά νέα από τους Cultural Footprint εταίρους στη Σουηδία!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι η ομάδα μας ξεκίνησε ένα απίστευτο ταξίδι στη Σουηδία για μια μεταμορφωτική εκδήλωση Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών.

Κατά τη διάρκεια τριών δημιουργικών ημερών, από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, συγκεντρώσαμε 10 ταλαντούχους εκπαιδευτές από πέντε διαφορετικές χώρες. Μαζί, εμβαθύναμε στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης, αναζητώντας την ανάπτυξη, τη γνώση και την καινοτομία.

Κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, οι λαμπροί εκπαιδευτές μας μοιράστηκαν πολύτιμες προτάσεις και έκαναν αξιοσημείωτες βελτιώσεις, ξεκλειδώνοντας νέες ευκαιρίες και ανεξερεύνητες αγορές για τους επίδοξους νέους καλλιτέχνες μας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Εκτός από τη συνεργασία και την εκπαίδευσή τους, η παθιασμένη ομάδα μας ενώθηκε για να δημιουργήσει συναρπαστικά επεισόδια της ολοκαίνουργιας σειράς Podcast μας, όπου συζητάμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διάφοροι τομείς της τέχνης σε κάθε χώρα-εταίρο.

Μείνε συντονισμένος, καθώς αυτά τα συναρπαστικά podcasts θα έρθουν πολύ σύντομα!

Το Cultural Footprint στοχεύει στην ενδυνάμωση των αναδυόμενων καλλιτεχνών με επιχειρηματική νοοτροπία. Οι στόχοι μας είναι να εμπνεύσουμε τους νέους καλλιτέχνες να κάνουν μεγάλα όνειρα και να πιστέψουν στις δυνατότητές τους, και να τους διδάξουμε πρακτικές δεξιότητες που θα τους εφοδιάσουν για επιχειρηματική επιτυχία.

Αν είσαι πρόθυμος να μάθεις περισσότερα για το έργο μας, επισκέψου την ιστοσελίδα του Cultural Footprint: https://www.culturalfootprint.eu/ ή ακολουθήστε μας στο Facebook.
Μοιραζόμαστε συνεχώς ενημερώσεις, ιδέες και εμπνευσμένο περιεχόμενο.

Έλα μαζί μας για να διαμορφώσουμε το μέλλον της τέχνης και του πολιτισμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *