Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Wine & Gourmet Japan 2019

Είναι η ώρα να γνωρίσετε την πιο ΔΥΝΑΜΙΚΗ Παγκόσμια Αγορά. Είναι η ώρα να εξάγετε στην ΠΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ!

Προσεγγίστε και εσείς την πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά ευρωπαϊκού κρασιού και gourmet προϊόντων παγκοσμίως συμμετέχοντας στη διεθνή έκθεση Wine & Gourmet Japan 17-19 Απριλίου 2019 στο Τόκυο της Ιαπωνίας

Χώρα Στόχος: Ιαπωνία

Πληθυσμός: 130.000.000 κάτοικοι

Δυναμικό Καταναλωτικό Κοινό: Οι τάσεις της Ιαπωνικής αγοράς επηρεάζουν 300.000.000 καταναλωτές στην Ασία.

Σύντομη Παρουσίαση της Έκθεσης

Η Διεθνής Έκθεση  Wine & Gourmet Japan φέρνει μια νέα αντίληψη στο χώρο των εμπορικών εκθέσεων. Είναι προσανατολισμένη κυρίως σε ξένους εκθέτες που έχουν ως στόχο να εξάγουν τα προϊόντα τους στην Ιαπωνική αγορά. Η “Wine & Gourmet Japan” ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009, με διοργανωτή την Koelnmesse και από τότε πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Τόκυο της Ιαπωνίας. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της πρόκειται για μια έκθεση που εστιάζει κυρίως στον κλάδο των κρασιών, των αλκοολούχων ποτών και των ντελικατέσεν προϊόντων. Την περασμένη χρονιά την επισκέφτηκαν περισσότερα από 78.000 άτομα, επαγγελματίες αποκλειστικά και μόνο.

Αναπτύξτε την εξωστρέφεια της εταιρείας σας εκμεταλλευόμενοι τις νέες προοπτικές που διαμορφώνονται στην Ιαπωνική αγορά:

ü  Κατάργηση δασμών στην εισαγωγή κρασιού από χώρες της Ε.Ε. από 01.01.2019.

ü  Μηδενικοί ή χαμηλοί δασμοί σε δεκάδες Ευρωπαϊκά Προϊόντα.

ü  Αυξημένη ζήτηση για προϊόντα Μεσογειακής διατροφής (λάδι, μέλι, κρασί, κλπ).

ü  Το 2019 αποτελεί προολυμπιακή χρονιά για την Ιαπωνία και η ζήτηση για προϊόντα αναμένεται να αυξηθεί δραματικά τους επόμενους μήνες.

ü  Η Ιαπωνία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εισαγωγέας κρασιού στην Ασία.

ü  Η Ιαπωνία είναι ο πρώτος καταναλωτής πολυτελών προϊόντων στον κόσμο.

ü  Η Ιαπωνία είναι η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία μετά την Αμερική και την Κίνα.

Επισκεφθείτε το επίσημο site της έκθεσης για να ενημερωθείτε για το κόστος συμμετοχής σας https://www.wineandgourmetjapan.com/ 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για τη συμμετοχή της εταιρείας σας στην έκθεση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 256360 και στο e-mail: exportexperts@oecon.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *