Ποιοί είμαστε

Ο Όμιλος Εταιρειών OECON ιδρύθηκε το Μάιο του 2003 από μια ομάδα στελεχών με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή επιχειρηματικών συμβουλών σε εταιρείες και οργανισμούς. Από την ίδρυσή της, η OECON αναπτύσσεται ετησίως βάσει μιας συγκεκριμένης μεθοδολογίας – Έχοντας ικανοποιημένους πελάτες!

προφιλ
Γιατί να μας επιλέξετε  

Έχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις και τις αναλυτικές δυνατότητες για να εντοπίσουμε τις συχνά λεπτές διαφορές μεταξύ κινδύνου και ευκαιριών και να δράσουμε αναλόγως. Η τεχνογνωσία μας βασίζεται σε πέντε κύριους πυλώνες: τη βελτίωση των επιχειρήσεων, την ανάκαμψη και την αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων, τη χρηματοοικονομική συμβουλευτική και τη διαχείριση του προγράμματος.

προφιλ-3
Στόχος μας οι ανάγκες σας

Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συμβούλου επιχειρήσεων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη. Αυτό είναι το αναπτυξιακό μοντέλο μας, που στοχεύει όλο και ψηλότερα κάθε χρόνο.

προφίλ-2
Η Συνταγή της Επιτυχίας μας

Κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας με ομάδες εργασίας που εστιάζουν στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων ανάλογα με το όφελος των πελατών μας. Το μοντέλο εργασίας μας παρέχει υπηρεσίες απόκρισης και ιδέες με υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης. Για περισσότερα από 15 χρόνια, μετράμε τη δική μας επιτυχία με μόνο κριτήριο την επιτυχία και ικανοποίηση των πελατών μας.

Μήνυμα της Γεν. Διευθύντριας για τον εορτασμό 15 χρόνων της OECON
Μια χρονιά γεμάτη καινοτομία 2022!