Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Packaging – Labeling

Η συσκευασία του προϊόντος (Packaging) και η διακριτική ετικέτα (Labeling) είναι βασικά εργαλεία που θα συμβάλλουν στην βέλτιστη προώθηση και προβολή του προϊόντος στην εξωτερική αγορά και θα το καταστήσουν ελκυστικό και αναγνωρίσιμο. Η εταιρία μας παρέχει καθοδήγηση ως προς την δημιουργία νέας συσκευασίας και ετικέτας ή την βελτίωση της υφιστάμενης έτσι ώστε το προϊόν να ανταποκρίνεται τόσο στις νομοθετικές ρυθμίσεις της εκάστοτε αγοράς – στόχου αλλά και ταυτόχρονα να συμβάλλει στην προώθηση και στην προβολή του.

 

exports-bannerΕρωτηματολόγιο για Εξαγωγές

Αν ενδιαφέρεστε να εξάγετε τα προϊόντα σας μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας την ειδική φόρμα, να την συμπληρώσετε και να μας την στείλετε μέσω email (στο λογαριασμό Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), ή να την συμπληρώσετε online μέσω της ιστοσελίδας μας. Μόλις λάβουμε το email σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Το αρχείο που θα κατεβάσετε είναι της μορφής .docx, που σημαίνει ότι για να το ανοίξετε και να το επεξεργαστείτε θα χρειαστείτε το λογισμικό Microsoft Office Word 2007 ή νεότερη έκδοση (ή κάποιο άλλο λογισμικό που ανοίγει το συγκεκριμένο τύπο αρχείου).

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο onlineΚατεβάστε εδώ
το Ερωτηματολόγιο
 

email 30x30Επικοινωνία με τους υπευθύνους του Τμήματος:  Φόρμα Επικοινωνίας

 

FaLang translation system by Faboba