Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεθνείς Σχέσεις

Η ανάπτυξη Διεθνών Σχέσεων με επιχειρήσεις και φορείς ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας του εξωτερικού αποτελούν βασική προϋπόθεση για την βέλτιστη ανάπτυξη των εξαγωγών μιας επιχείρησης. Η εταιρείας μας, μέσα από την πολυετή δραστηριοποίηση της στον Τομέα των Εξαγωγών έχει αναπτύξει ένα εκτενές δίκτυο Διεθνών Σχέσεων από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν οι πελάτες μας με την λήψη Υπηρεσιών όπως είναι οι συμμετοχή σε Επιχειρηματικές Αποστολές, οι Επιχειρηματικές Β2Β συναντήσεις κα.

 

exports-bannerΕρωτηματολόγιο για Εξαγωγές

Αν ενδιαφέρεστε να εξάγετε τα προϊόντα σας μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας την ειδική φόρμα, να την συμπληρώσετε και να μας την στείλετε μέσω email (στο λογαριασμό Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), ή να την συμπληρώσετε online μέσω της ιστοσελίδας μας. Μόλις λάβουμε το email σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Το αρχείο που θα κατεβάσετε είναι της μορφής .docx, που σημαίνει ότι για να το ανοίξετε και να το επεξεργαστείτε θα χρειαστείτε το λογισμικό Microsoft Office Word 2007 ή νεότερη έκδοση (ή κάποιο άλλο λογισμικό που ανοίγει το συγκεκριμένο τύπο αρχείου).

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο onlineΚατεβάστε εδώ
το Ερωτηματολόγιο
 

email 30x30Επικοινωνία με τους υπευθύνους του Τμήματος:  Φόρμα Επικοινωνίας

 

FaLang translation system by Faboba