Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεθνείς Εκθέσεις

Προσφέρουμε Υπηρεσίες προς τους πελάτες μας οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος σε Διεθνείς Εκθέσεις είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες: από την επιλογή της καταλληλότερης Έκθεσης η οποία θα συνάδει με τις ανάγκες τους, ως τον σχεδιασμό του περιπτέρου και την συνοδεία του πελάτη κατά την διάρκεια της Έκθεσης.

 

exports-bannerΕρωτηματολόγιο για Εξαγωγές

Αν ενδιαφέρεστε να εξάγετε τα προϊόντα σας μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας την ειδική φόρμα, να την συμπληρώσετε και να μας την στείλετε μέσω email (στο λογαριασμό Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), ή να την συμπληρώσετε online μέσω της ιστοσελίδας μας. Μόλις λάβουμε το email σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Το αρχείο που θα κατεβάσετε είναι της μορφής .docx, που σημαίνει ότι για να το ανοίξετε και να το επεξεργαστείτε θα χρειαστείτε το λογισμικό Microsoft Office Word 2007 ή νεότερη έκδοση (ή κάποιο άλλο λογισμικό που ανοίγει το συγκεκριμένο τύπο αρχείου).

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο onlineΚατεβάστε εδώ
το Ερωτηματολόγιο
 

email 30x30Επικοινωνία με τους υπευθύνους του Τμήματος:  Φόρμα Επικοινωνίας

 

FaLang translation system by Faboba