Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιστορικό

Η OECON GROUP ιδρύθηκε τον Μάιο του 2003 από μια ομάδα στελεχών που έχει να επιδείξει έναν αυξημένο βαθμό τεχνογνωσίας και εμπειρίας στους κλάδους της Συμβουλευτικής στήριξης επιχειρήσεων και οργανισμών, σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνή επίπεδο.

ΙΔΡΥΣΗ

 

Στόχος μας είναι  η παροχή Συμβουλευτικών  Υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες να αντιμετωπίζουν  με ιδιαίτερη προσοχή τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε επιχειρηματικής κίνησης των πελατών μας.

ΣΤΟΧΟΣ

 

Διαθέτουμε την εμπειρία, τις γνώσεις και την αναλυτική ικανότητα να εντοπίσουμε τις  μερικές φορές λεπτές διαφορές μεταξύ του ρίσκου και της ευκαιρίας και να ενεργήσουμε αναλόγως. Η υψηλή τεχνογνωσία των υπηρεσιών μας φτάνει σε τέσσερις κύριους κλάδους: τη βελτίωση των επιχειρήσεων, την εταιρική ανάκαμψη και την αναδιάρθρωση, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης προγραμμάτων.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

 

Δημιουργούμε τη διαφορά με την εξυπηρέτηση των πελατών μας από ομάδες στελεχών που λειτουργούν και εργάζονται  με κίνητρο τα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των πελατών μας. Το μοντέλο εργασίας μας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και ιδέες, με υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης. Για περισσότερα από 10 χρόνια, μετράμε την δική μας επιτυχία με ένα μόνο κριτήριο: την επιτυχία των πελατών μας.

ΣΤΕΛΕΧΗ

 

Σχετικά Άρθρα

FaLang translation system by Faboba